26 Ocak 2012 Perşembe

Lavabo Market

camlavabomarket.com
camlavabomarket.com
Uzun zamandır yaptığımız araştırmalar ve internette yapılan araştırmalar sonucunda vardığımız genel kanı şu olmuştur.
Kamu kurum ve özel sektör malzeme alımında bulunan malzeme lojistik yöneticilerinin başvurduğu yegane arama motoru Google olduğunu bilmenizi isteriz. Gün içinde firmamıza gelen ürün ve malzeme taleplerinin % 90 ı Google üzerinden yapılan araştırma sonucunda bilgi ve ürün teknik konusunda yeterli bilgiyi hangi firma daha detaylı ve teknik olarak doyurucu bilgi verirse, diğer firmalarla karşılaştırıldığında bu tercih sebebi olduğunu gözlemlemekteyiz.
Bu konuda firmalarımızın yapması gereken, düzgün bir altyapısı bulunan, yeterli bilgi ve birikime sahip bu konuda uzman teknik eleman çalıştıran ve bu konu da gerekli ve yeterli ürün gamını stoklarında bulunduran firmalar her zaman rakip firmalar önünde bulunmaktadır. Bunu yaptığımız yatırımlar ve araştırmaların sonucunda yatırımlarımıza yön verdiğini söyleyebiliriz.
Ayrıca yeni yasalaşan türk ticaret kanunu ile firmaların zorunlu olarak olması gereken web adreslerinin ne kadar değerli olduğunu firmaların 2012-2013 yıllarında önemini birkez daha anlayacakları ve bu konuda devamlı yatırım içinde olacakları aşikardır. Bu konuda firmalara yeterli altyapı ve teknik konularda yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz.
Saygılarımızla.

Lavabo Market Yapı Malzemeleri San. ve Tic. Ltd. Şti.

Lavabo Market

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder